Μπαρτσελόνα : «Όχι» των παικτών στις μειώσεις μισθών

Μπαρτσελόνα : «Όχι» των παικτών στις μειώσεις μισθών

Οι παίκτες των «Μπλαουγκράνα» αρνήθηκαν τη μείωση μισθών της τάξης των 30% και ο κίνδυνος πτώχευσης... ελλοχεύει για την ομάδα της Βαρκελώνης.

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως καταλήγουν οι διαπραγματεύσεις-συζητήσεις της διοίκησης της Μπαρτσελόνα με τους παίκτες της ομάδας.

Μείζον ζήτημα για το σύλλογο αποτελεί η μείωση μισθών, με τους παίκτες να αρνούνται την πρόταση για 30% «ψαλίδι».

Ο προσωρινός πρόεδρος των Καταλανών Κάρλος Τουσκέτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος μετά την παραίτηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου από τον προεδρικό θώκο, έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Οι παίκτες της Μπάρτσα εμφανίζονται αρνητικοί, καθώς θεωρούν πως η μείωση δε θα είναι δίκαιη και με βάση τα συμβόλαιά τους.

Μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν υπάρχει και τα προβλήματα είναι μπροστά για την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την «Marca», οι «Καταλανοί θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να μειώσουν τα έξοδα τους για έναν και πολύ σημαντικό λόγο. Τα χρέη της ομάδας έχουν εκτοξευτεί από 217 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο του 2019 στα 488 εκατ. ευρώ έναν χρόνο μετά και ο κίνδυνος χρεοκοπίας είναι προ των πυλών.

Αν τα βρουν οι δυο πλευρές για ψαλίδι 30% την φετινή σεζόν, τότε το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα θα μειωθεί κατά 80 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ