Καρβαχάλ για Ζιντάν : «Μαζί του μέχρι… θανάτου»

Καρβαχάλ για Ζιντάν : «Μαζί του μέχρι… θανάτου»

Ο Ισπανός μπακ έδειξε με κάθε τρόπο πως είναι δίπλα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον στηρίζει σε κάθε στιγμή.

Τα «σύννεφα» πάνω από τον Ζινεντίν Ζιντάν καλά κρατούν. Η βαριά ήττα με 4-1 από την Βαλένθια τον έφερε και πάλι σε δύσκολη θέση και τα σενάρια περί αποχώρησης συνεχίζονται. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές φαίνεται πως δεν έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνι Καρβαχάλ αναφέρθηκε στον Γάλλο τεχνικό με τα καλύτερα λόγια. Ο διεθνής μπακ τόνισε πως εμπιστεύεται τον Ζιντάν και πως θα ήταν μαζί του μέχρι… θανάτου. Φυσικά, ανέφερε πως το στυλ παιχνιδιού ταιριάζει στην ομάδα ενώ παραδέχθηκε πως δεν θα ήθελε να αποχωρήσει ο Γάλλος προπονητής.

Αναλυτικά είπε: «Είμαστε με τον Ζιντάν… μέχρι θανάτου. Ο κόουτς έχει τέτοια φιλοσοφία όπου όλοι είμαστε ενωμένοι και μαζί σε όλα, πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση για το καλό της ομάδας και αυτό ίσχυε από την πρώτη του παρουσία στον σύλλογο.

Όποιος βρίσκεται στην ομάδα αρκετά χρόνια, μπορεί να καταλάβει ότι μπορούμε να νικήσουμε την Ίντερ σε ένα έντονο και με ρυθμό παιχνίδι και να χάσουμε από την Βαλένθια και γενικά από έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο εκτός έδρας.

Όταν δεν κερδίζουμε, μοιάζει σαν να μπαίνουμε κάθε φορά σε μια κρίση. Πρέπει όμως να προσαρμόζεσαι και να συνηθίζεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα, τα συναισθήματα που προκαλούνται και φυσικά την κριτική που έρχεται…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ