Τερ Στέγκεν : «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω»

Τερ Στέγκεν : «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω»

Ο πορτιέρο της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο νέο του συμβόλαιο και τόνισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει.

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, επεκτείνοντας κατά τρία χρόνια τη συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά διάφορα δημοσιεύματα τον θέλουν να μιλάει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενόψει του καλοκαιριού.

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε πως είναι χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ρήτρα 500 εκατ. ευρώ (!), και τόνισε πως θέλει περισσότερα τρόπαια με την ομάδα της Βαρκελόνης:

«Η Βαρκελόνη είναι το σπίτι μου για μένα και την οικογένεια μου. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία μου στην Μπαρτσελόνα και η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν μια εξαιρετική εξέλιξη.

Θέλω να μείνω για πολλά ακόμη χρόνια και να κερδίσω περισσότερα τρόπαια. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω», δήλωσε σχετικά ο διάσημος Γερμανός τερματοφύλακας.

Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ αποκτήθηκε το 2014 από την Γκλάντμπαχ για 12 εκατ. ευρώ και τα τελευταία χρόνια είναι αναντικατάστατος. Στα χρόνια του κάτω από τα δοκάρια των «μπλαουγκράνα» έχει κερδίσει 12 τρόπαια, μεταξύ των οποίων τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και το Champions League τη σεζόν 2014-15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ