Τόνι Ναδάλ : «Να πείσω τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Τόνι Ναδάλ : «Να πείσω τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Τόνι, τόνισε πως θα προσπαθήσει να πείσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να παραμείνει στην Βαρκελώνη.

Σε ρυθμούς… εκλογών κινούνται στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τον Τόνι Ναδάλ να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του Βίκτορ Φοντ για την προεδρία των «Μπλαουγκράνα».

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sport, υπογράμμισε πως προτεραιότητά του είναι να πειστεί ο Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

«Ήταν μια πάρα πολύ κακή είδηση για την Μπαρτσελόνα ότι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία ήθελε να αποχωρήσει. Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει. Θέλω να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος αποχώρησής του. Θα ήθελα να τον δω να σηκώνει ένα ακόμη Champions League με την Μπάρτσα. Το κενό που θα αφήσει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν θα αναπληρωθεί για πολλά χρόνια. Η ομάδα υπήρχε πριν το Μέσι, θα υπάρχει και μετά».

Για τον Άνσου Φάτι: «Είναι μεγάλος παίκτης ο Άνσου. Κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί να φτάσει στο πλέον υψηλό επίπεδο όπως του Μέσι, αν και είναι δύσκολο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ