Φορλάν : «Ο Σουάρες είναι μια μεγάλη προσθήκη για την Ατλέτικο»

Φορλάν : «Ο Σουάρες είναι μια μεγάλη προσθήκη για την Ατλέτικο»

Το εγκώμιο του συμπατριώτη του έπλεξε ο Ντιέγκο Φορλάν.

Έπειτα από έξι απολύτως επιτυχημένα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, όπου κατέκτησε 13 τρόπαια, έχοντας 198 γκολ και 109 ασίστ σε 283 συμμετοχές, ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε τους «μπλαουγκράνα» και τη Βαρκελώνη, μετακομίζοντας 624 χιλιόμετρα μακριά για χάρη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν «κάνει» πλέον για το υψηλό επίπεδο, ωστόσο ο «πιστολέρο» κλείνει ήδη στόματα… Μόλις 20 λεπτά χρειάστηκαν στον Σουάρες για να δώσει τα πρώτα «μαγικά» δείγματα γραφής του, καθώς στο ντεμπούτο του ως αλλαγή απέναντι στη Γρανάδα, ο Ουρουγουανός κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να «σερβίρει» άλλη μία. Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας που καταφέρνει να σκοράρει δύο φορές στο επίσημο ντεμπούτο του με τους «ροχιμπλανκος».

Τη μετακίνηση του Σουάρες στην Ατλέτικο σχολίασε και ο συμπατριώτης του και πρώην «ροχιμπλάνκο» Ντιέγκο Φορλάν, χαρακτηρίζοντας τον 33χρονο ως μια τεράστια κίνηση για τους Μαδριλένους.

«Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έχει κατακτήσει τα πάντα και αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι μια πολύ μεγάλη προσθήκη για την ομάδα του Τσόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ