Όταν η Μπαρτσελόνα άφηνε τον «κλεισμένο» Εμπαπέ για χάρη του Ντεμπελέ…

Όταν η Μπαρτσελόνα άφηνε τον «κλεισμένο» Εμπαπέ για χάρη του Ντεμπελέ…

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωταγωνιστές τους Εμπαπέ και Ντεμπελέ, αποκάλυψε ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Μπόρδας.

Συγκαταλέγεται ήδη στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη και όχι αδίκως. Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι στους κορυφαίους του κόσμου χωρίς καμία αμφιβολία και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Ο Γάλλος φορ βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, από τότε που εμφανίστηκε από το πουθενά σε ηλικία 17 ετών ως ποδοσφαιριστής της Μονακό.

Μπορεί το 2017 να υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά εάν οι σκάουτερς της Μπαρτσελόνα είχαν κάνει… σωστά τη δουλειά τους… Σύμφωνα με τον πρώην αθλητικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Χαβιέρ Μπόρδας», οι Καταλανοί είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τον Γάλλο σούπερ σταρ, ωστόσο απέρριψαν την προοπτική και προχώρησαν στη μεταγραφή του Ντεμπελέ.

Όπως αναφέρει ο Ισπανός, ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου είχε δώσει το «οκ» για μια πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η Μονακό θα έκανε αποδεκτή καθώς ήθελε να παραχωρήσει τον τότε 19χρονο σε ξένη ομάδα και όχι στην Παρί. Εν τέλει οι «μπλαουγκράνα» άφησαν την περίπτωση του Εμπαπέ, καθώς θεώρησαν πως ο Ντεμπελέ είχε μεγαλύτερες προοπτικές…

«Ένας από τους ατζέντηδες του Εμπαπέ μας είχε προτείνει τον ποδοσφαιριστή. Είχα μιλήσει με τον Μπαρτομέου και μας είπε να προχωρήσουμε. Η Μονακό είχε δεχτεί την προφορική πρόταση των 100 εκατομμυρίων, καθώς δεν ήθελε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή σε βασικό ανταγωνιστή. Οι δύο σκάουτερς της ομάδας επιθυμούσαν την απόκτηση του Ντεμπελέ, καθώς θεωρούσαν πως χρειαζόμασταν έναν εξτρέμ και όχι έναν σέντερ φορ. Εν τέλει καταλήξαμε στον Ντεμπελέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ