Μπαρτσελόνα : «Ετοιμοπόλεμος» για Ατλέτικο ο Κουτίνιο (vid)

Μπαρτσελόνα : «Ετοιμοπόλεμος» για Ατλέτικο ο Κουτίνιο (vid)

Το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα πήρε ο Φιλίπε Κουτίνιο, ενόψει και της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτοιμος να δώσει το «παρών» κανονικά στην αναμέτρηση με την Ατλετικό Μαδρίτης είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να επέστρεψε μόλις πριν από δύο ημέρες στις προπονήσεις, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα του έδωσε το πράσινο φως, με τον μεσοεπιθετικό να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στον αριστερό μηρό.

Ο 27χρονος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα των «μπλαουγκράνα» και αναμένεται να παρουσιαστεί κανονικά στην επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες, με την Μπαρτσελόνα να δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο, το ερχόμενο Σάββατο (21/11).

Ο Βραζιλιάνος ήταν σε εξαιρετική φόρμα μέχρι και τον τραυματισμό του απέναντι στην Ρεάλ, με τον Κούμαν να του δείχνει εμπιστοσύνη, έχοντας δώσει στον ποδοσφαιριστή του μια μεγαλύτερη ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα ανέβασε ένα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τον Κουτίνιο να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ