Μπαρτσελόνα : Παραμένει ο Αλέις Βιδάλ

Μπαρτσελόνα : Παραμένει ο Αλέις Βιδάλ

Δύσκολα θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τελικά ο Αλέις Βιδάλ, καθώς δεν τα βρήκε με τη Σεβίλλη κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στους μπαλουγκράνα.

Στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι φαίνεται πως θα μείνει ο Αλέις Βιδάλ, ο οποίος δεν συμφώνησε τελικά με τη Σεβίλλη και η μεταγραφή ναυάγησε.

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για τις μεταγραφές στην Ισπανία, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να παραχωρήσει τον Βιδάλ, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού να παραμείνει στη Βαρκελώνη και μάλιστα να υπολογίζεται κανονικά.

Πολλές ομάδες είχαν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ισπανό δεξιό μπακ, μεταξύ των οποίων η Ρόμα και η Σεβίλλη, όμως δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν και δύσκολα πλέον θα προλάβουν να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο ίδιος ο Βαλβέρδε αποφάσισε τελικά να κρατήσει τον Βιδάλ στην ομάδα, ο μόνος τρόπος να φύγει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι να φτάσει στα γραφεία της Μπαρτσελόνα μια πολύ μεγάλη πρόταση για τον Ισπανό, κάτι που προς το παρόν φαντάζει απίθανο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ