Τσάβι για Ντε Γιονγκ : «Θα αφήσει εποχή…»

Τσάβι για Ντε Γιονγκ : «Θα αφήσει εποχή…»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο Τσάβι αποτελεί έναν από τους «θρύλους» της Μπαρτσελόνα και από τους μεγαλύτερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές στα χρονικά. Πλέον, στα 40 του χρόνια, βρίσκεται στο τιμόνι της Αλ Σάντ και έχει αποδείξει ότι μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον και ως προπονητής.

Μάλιστα, είναι από τις πρώτες επιλογές για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος, θέλησε να αναφερθεί στον Φρένκι Ντε Γιονγκ, τονίζοντας πως είναι ένας από τους παίκτες που θα αφήσει εποχή.

Συγκεκριμένα, είπε: «Με χαροποίησε η μεταγραφή του Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα. Του ευχήθηκα καλή τύχη στο Instagram, μου απάντησε πολύ καλά λέγοντάς μου: «ευχαριστώ πολύ, είναι τιμή τιμητικό». Τον θεωρώ ποδοσφαιριστή που μπορεί να σηματοδοτήσει μια εποχή στην Βαρκελώνη.

Αναμφίβολα, για την Ολλανδία, θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στο Κατάρ το 2022, είναι ακόμη τόσο νέος. Πιστεύω ότι είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής, δεν φοβάται να πάρει την μπάλα, είναι τόσο καλός παίκτης.

Η Μπαρτσελόνα απαιτεί να έχει παίκτες σε τέλειο επίπεδο, διαφορετικά δέχεσαι κριτική. Όταν φτάνεις εκεί, συναντάς παίκτες όπως οι Μέσι, Γκριζμάν, Πικέ, Μπουσκέτς, Τερ Στέγκεν, τους καλύτερους στον κόσμο. Πρέπει να προσαρμοστείς σε μια διαφορετική κουλτούρα, σε μια διαφορετική γλώσσα. Ήταν δύσκολα και για μένα, για τον Ινιέστα επίσης, όταν ήμασταν 20-23 ετών ήταν δύσκολο να κάνεις τη διαφορά σε έναν μεγάλο σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ