Λέβαντε – Έλτσε 1-1

Λέβαντε – Έλτσε 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Λεβάντε και Έλτσε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Λεβάντε και Έλτσε, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους, καθώς παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ, από την μεριά της, η Έλτσε, βρίσκεται μία «ανάσα» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Λεβάντε μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της. Η Έλτσε από την άλλη, κρατούσε παθητικό ρόλο και περισσότερο περίμενε την αντεπίθεση και όχι την κατοχή. Πάντως, η μπάλα πήγαινε σε όλο το γήπεδο, με τις δύο ομάδες να πιέζουν την κάθε φάση.

Τελικά, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θα βρουν πρώτοι δίχτυα. Ο Γκονζάλο Μελέρο πήδηξε πιο ψηλά από όλους, στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Χοσέ Καμπάνια και έβαλε τη Λεβάντε μπροστά στο σκορ, στο 12ο λεπτό. Αυτό είναι το 2ο γκολ του 26χρονου μέσου στη φετινή σεζόν.

Η Έλτσε προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Λεβάντε δεν σταμάτησε την πίεση για ένα δεύτερο τέρμα. Μπορεί αμφότερες να προσπάθησαν, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και αποφασιστικά για την ισοφάριση. Μετά από αρκετά λεπτά πίεσης, το πολυπόθητο γκολ ήρθε, στο 64ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μορέντε θα εκμεταλλευτεί την κακή έξοδο στο φάουλ της Έλτσε και με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

Όπως ήταν λογικό, και οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να ανοιχτούν περισσότερο και να βρουν το γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα, η Λεβάντε έδειχνε πως αφυπνίστηκε από την ισοφάριση και κυνηγούσε απεγνωσμένα ένα τέρμα. Η Έλτσε, από την μεριά της, συνέχιζε να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις, καθώς ήταν το δυνατό της σημείο.

Τελικά, δεν υπήρξε άλλο τέρμα και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το σκορ αφήνει τη Λεβάντε με το… παράπονο καθώς παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού και έχει μόλις μία νίκη σε 10 αγωνιστικές. Από την άλλη, η Έλτσε πήρε ένα σημαντικό βαθμό και συνεχίσει να βρίσκεται μία «ανάσα» από τις θέσεις της Ευρώπης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ