Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 : Νέα βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Ζιντάν

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 : Νέα βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Ζιντάν

Δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα του Ζιντάν να μένει στο 1-1 με την Βιγιαρεάλ. Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα τα τρομερά «κίτρινα υποβρύχια».

Αγνοείται η λέξη «νίκη» στον… πλανήτη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι μετά την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Βαλένθια, επέστρεψαν στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με την Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Ζιντάν έχασε και άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, με τη Βιγιαρεάλ να της κάνει τη… ζημιά. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης με 17 πόντους, ενώ από την άλλη, τα «κίτρινα υποβρύχια» έδωσαν συνέχεια στην εκπληκτική φετινή τους πορεία. Μετά από 10 αγωνιστικές, βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με 19 πόντους.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση του Estadio de la Cerámica, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Ο Καρβαχάλ σήκωσε ωραία για τον Μαριάνο, που κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ασένχο.

Στο 75΄, η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Τσουκβουέζε από τον Κουρτουά, με τον Ζεράρ Μορένο να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πάου Τόρες, Αλμπιόλ, Πεδράθα (61′ Πίνο), Μάριο Γασπάρ (89′ Πένια), Παρέχο, Τριγιέρος (61′ Εστουπινιάν), Ιμπόρα, Ζεράρ Μορένο, Μόι Γκόμεθ (89′ Κούμπο), Μπάκα (61′ Τσουκβουέζε)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Μεντί, Καρβαχάλ, Νάτσο, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Όντεγκαρντ (65′ Ίσκο), Αζάρ (65′ Βινίσιους), Λούκας Βάσκεθ, Μαριάνο Ντίαθ (85′ Ασένσιο)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ