Σεβίλλη – Θέλτα 4-2 (vid)

Σεβίλλη – Θέλτα 4-2 (vid)

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας με 4-2 τη Θέλτα για τη 10η αγωνιστική της La Liga.

Η Σεβίλλη πέτυχε δύο σημαντικά γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Θέλτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και πήρε τη νίκη με 4-2 για τη 10η αγωνιστική της La Liga.

Οι Ανδαλουσιάνοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Στο 5ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά του Ντιέγκο Κάρλος ο Μπλάνκο έδιωξε και ο Κουντέ με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα η Θέλτα απάντησε καθώς από τη σέντρα του Μάγιο, ο Βάτσλικ έχασε την μπάλα και ο Άσπας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ισοφαρίζοντας με κοντινό πλασέ σε 1-1.

Στο 36′ οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς καθώς ο Βάτσλικ έκανε νέο λάθος μετά από το σουτ του Άσπας και ο Νολίτο πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 2-1 για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Νάβας σέντραρε από τα δεξιά και ο Εν Νεσίρι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε γίνει πιεστικό για τη Σεβίλλη η οποία δεν μπορούσε να βρει το τρίτο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση και με γκολ των Εσκουδέρο (85′) και Μουνίρ (88′) πήραν τη σημαντική νίκη με 4-2.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας, Ακούνια (33′ Εσκουδέρο), Κουντέ, Φερνάντο, Χορδάν (81′ Ιντρίσι), Ράκιτιτς, Τόρες (68′ Μουνίρ), Οκάμπος (81′ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Εν Νεσίρι (68′ Ντε Γιονγκ)

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μάγιο, Αϊντού (42′ Αραούχο), Ολάθα, Μουρίγιο, Τάπια (87′ Μιγκέλ Ροντρίγκεθ), Μέντεθ, Νολίτο (68′ Γιοκουσλού), Σουάρεθ, Άσπας, Μίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ