Επίσημο : Στη Ράγιο Βαγιεκάνο ο Μπεμπέ

Επίσημο : Στη Ράγιο Βαγιεκάνο ο Μπεμπέ

Ακούστηκε για την ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε το δανεισμό του Πορτογάλου από την Εϊμπάρ, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ το πάλεψε για τον Μπεμπέ, συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή, μια πρόταση που «έσκασε» όμως από την Ισπανία τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Λίγες ώρες λοιπόν μετά τη γνωστοποίηση πως η περίπτωσή του ναυάγησε οριστικά για την Ένωση, η Ράγιο Βαγιεκάνο ανακοίνωσε τον εξάμηνο δανεισμό του 27χρονου Πορτογάλο εξτρέμ.

Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ως εκ τούτου ο Μπεμπέ (11 συμμετοχές φέτος) θα φορέσει τη φανέλα της Ράγιο για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και εν συνεχεία θα επιστρέψει στους Βάσκους. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σύλλογο της Μαδρίτης αγωνίζεται ένας παλιός μας γνώριμος, ο Τσόρι Ντομίνγκες, που κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα από το καλοκαίρι του 2013 ως αυτό του 2017.

Φέτος ο Μπεμπέ έχει καταγράψει 11 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ πλην της Εϊμπάρ έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις φανέλες των Κόρδοβα και Βαγιεκάνο. Κατά το παρελθόν έχει περάσει επίσης από τις Γκιμαράες, Μπενφίκα, Ρίο Άβε, Πάσος Φερέιρα, Μπενφίκα, ενώ το 2010 είχε αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως επιλογή του Άλεξ Φέργκιουσον. Χωρίς να μπορέσει πάντως να στεριώσει στους «κόκκινους διάβολους» και να πάρει ευκαιρίες στην Αγγλία.

https://twitter.com/RayoVallecano/status/958776943733870592

https://twitter.com/SDEibar/status/958777335125291008

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ