Μπαρτσελόνα : Αγωνία για Πικέ και Ρομπέρτο

Μπαρτσελόνα : Αγωνία για Πικέ και Ρομπέρτο

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, καθώς περιμένουν τις εξετάσεις των Πικέ και Ρομπέρτο οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η σεζόν για την Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στην 9η θέση της La Liga και στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας. Για τον Ρόναλντ Κούμαν ωστόσο το χειρότερο ήταν οι δύο σοβαροί τραυματισμοί των Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο, οι οποίοι βγήκαν αμφότεροι με αναγκαστική αλλαγή.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός φάνηκε να τραυματίζει πολύ σοβαρά το γόνατο του, με τα Μέσα της Καταλονίας να έχουν βγάλει δύο εκδοχές. Η μία αναφέρει ρήξη χιαστού η οποία θα αφήσει τον Πικέ εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, ενώ η άλλη που ευελπιστεί και η Μπαρτσελόνα να επιβεβαιωθεί, μιλάει για κάκωση στο γόνατο, με τον 32χρονο να μένει εκτός για σχεδόν 1,5 μήνα.

Για τον Ρομπέρτο επίσης τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο δεξιός μπακ των «μπλαουγκράνα» αποχώρησε αναγκαστικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και φάνηκε να πιάνει τον μηρό του, έχοντας έντονες ενοχλήσεις. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται να περάσουν από μαγνητικές εξετάσεις μέσα στην ημέρα για να διαπιστωθούν οι ζημιές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ