Έσπασε την «κατάρα» με την Μπαρτσελόνα ο Σιμεόνε (pic)

Έσπασε την «κατάρα» με την Μπαρτσελόνα ο Σιμεόνε (pic)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα και ο Ντιέγκο Σιμεόνε έσπασε επιτέλους την κατάρα...

Συνέχεια στο πολύ καλό της ξεκίνημα έδωσε η Ατλετικό Μαδρίτης η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, πατώντας στην κορυφή της La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και πήραν μια πανάξια νίκη απέναντι στο προβληματικό σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν που απογοήτευσε για ακόμη μια φορά…

Μια νίκη την οποία πανηγύρισε περισσότερο από όλους ο Ντιέγκο Σιμεόνε! Και πως να μην την πανηγυρίσει άλλωστε; Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Τσόλο κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο!

Ναι και όμως, όλα αυτά τα χρόνια ο Αργεντινός δεν είχε καταφέρει να επιβληθεί των «μπλαουγκράνα» σε επίπεδο La Liga. Μετά από 17 αποτυχημένες προσπάθειες, ο Σιμεόνε κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, με την Ατλέτικο μάλιστα να φτάνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σκέφτεσαι κάθε αγώνα ξεχωριστά, η νίκη δεν αλλάζει τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας, αγωνιστήκαμε καλά στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Γιορέντε είχε ένα δοκάρι, ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι. Στους παίκτες μου βλέπω την επιθυμία να κάνουμε κάτι ωραίο αυτή τη σεζόν, όλοι συμπεριφέρονται πολύ καλά», ανέφερε ο Σιμεόνε μετά το τέλος της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι στους ποδοσφαιριστές του το σύνθημα για μια ανάλογη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ