Αλαβές – Βαλένθια 2-2

Αλαβές – Βαλένθια 2-2

Η Βαλένθια έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με αντεπίθεση στο φινάλε και με δύο γκολ από το 73' και μετά ισοφάρισε για το τελικό 2-2 την Αλαβές.

Έστω και στο φινάλε, η Βαλένθια μάζεψε τα… ασυμμάζευτα!

Μέχρι το 73′ οι «νυχτερίδες» έχαναν 2-0 από την Αλαβές, αλλά με μία σπουδαία αντεπίθεση στο φινάλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς και να πάρουν τον βαθμό (2-2).

Μόλις στο 2′, μετά από κόρνερ, ο Ναβάρο με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0, ενώ στο 14’ ο Ναβάρο κέρδισε το πέναλτι από τον Γκιγιαμόν και ο Λούκας Πέρεθ το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Κάπου εκεί όλα έδειχναν ότι η Αλαβές θα φτάσει σε μία εύκολη νίκη.

Ωστόσο, η άποψη της Βαλένθια ήταν διαφορετική. Στο 72′ ο Σολέρ βρήκε κάθετα τον Γκαμεϊρό, εκείνος έδωσε στον Βαγιέχο και σε κενό τέρμα μείωσε σε 2-1. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα (77′) ο Γκιγιαμόν διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Ναβάρο, Πίνα, Ζότα Πελετέιρο (55’ Μανού Γκαρσία), Μπατάλια, Λούκας Πέρεθ (71’ Μπόρχα Σάινθ), Χοσελού (71’ Γκουϊντετί), Ριόχα

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε Ντομενέκ, Γκάμπριελ, Γκιγιαμόν, Γκαγιά (90+4’ Λάτο), Βας, Τσερίσεβ (57’ Βαγιέχο), Ράτσιτς, Σολέρ, Μούσα, Λι Κανγκ Ιν (57’ Γουέδες), Γκαμεϊρό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ