Mundo Deportivo : «Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ρέτσος»

Mundo Deportivo : «Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ρέτσος»

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ως μια «φθηνή» αλλά ποιοτική λύση για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο Πάνος Ρέτσος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Με την Μπαρτσελόνα να έχει αποκτήσει το τελευταίο εξάμηνο τους Ουσμάν Ντεμπελέ, Παουλίνιο, Σεμέδο, Γέρι Μίνα, Φελίπε Κουτίνιο και να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Αντουάν Γκριεζμάν και Αρτούρ (της Γκρέμιο), τα χρήματα για την ενίσχυση στα μετόπισθεν δεν είναι αρκετά. Συνεπώς, οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν ενόψει του καλοκαιριού έναν κεντρικό αμυντικό που θα είναι μεν ποιοτικός και θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που «ζητάει» το στιλ της ομάδας, δεν θα είναι όμως αρκετά ακριβός.

Υπό το πρίσμα αυτό, οι Μπλαουγκράνα έχουν βγει στην αγορά, έχουν παρακολουθήσει αρκετούς παίκτες και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε τρεις: πρόκειται για τον Πάνο Ρέτσο, που το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν, τον 22χρονο Σλοβάκο της Ίντερ Μίλαν Σκρινιάρ, τον 18χρονο Ολλανδό Ματίς ντε Λάιτ του Άγιαξ και τον 19χρονο Γάλλο Νταγιό Ουπαμεκάνο της Λειψίας.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα έμεινε έκπληκτος από τον 19χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό σε παιχνίδι που τον παρακολούθησε ιδίοις όμμμασι στη Γερμανία, με την καταλανική εφημερίδα να πλέκει μάλιστα το εγκώμιο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «είναι ευφυής, μπορεί να παίξει και στα πλάγια, ενώ είναι δυνατός σωματικά, γρήγορος, παίζει με κάτω το κεφάλι και είναι καλός τεχνικά, πληρώντας έτσι τις προδιαγραφές του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση».

Ο Ρέτσος, ο οποίος μετακόμισε στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολύμπιακό, σε μια μετεγγραφή που άγγιξε τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ, έχει αγωνιστεί φέτος σε 22 παιχνίδια σε όλα τις διοργανώσεις (1.607 λεπτά συμμετοχής), στα οποία έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Το πόσα θα ζητήσουν οι Ασπιρίνες για ενδεχόμενη μετεγγραφή του; Αυτό είναι άγνωστο, με την Mundo να μην επιχειρεί άλλωστε να τον κοστολογήσει.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει λοιπόν να χτενίζει την αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό ποιοτικό μεν, προσιτό δε, ενώ στην Κυπελλούχο Ισπανίας και πρωτοπόρο του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος έχει προταθεί επίσης ο 24χρονος Ισπανός Χουάν Μπερνάτ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Μπάγερν Μονάχου και θεωρείται ως ένα καλό back up για τον Ζόρντι Άλμπα στο αριστερό άκρο της άμυνα. Όσο για τον Νταβίντ Αλάμπα; Η Μundo Deportivo ξεκαθαρίζει πως ο Αυστριακός άσος των Βαυαρών είναι αδύνατον να αποκτηθεί, αφενός λόγω κόστους, αφετέρου λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει λαμβάνειν.

To δημοσίευμα της Mundo Deportivo 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ