Διέψευσε τις επαφές με τη Γιουβέντους ο μάνατζερ του Κουτίνιο

Διέψευσε τις επαφές με τη Γιουβέντους ο μάνατζερ του Κουτίνιο

«Φρένο» στα δημοσιεύματα περί επαφών της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο έβαλε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου.

Άλλο πρόσωπο παρουσιάζει τη φετινή σεζόν ο Φιλίπε Κουτίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, έχοντας καταφέρει να κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός διανύει μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής, με τους «μπλαουγκράνα».

Παρότι είχαν ακουστεί πολλά σενάρια, ο 27χρονος έμεινε εν τέλει στο «Καμπ Νόου» και αποφάσισε να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ την οποία κατάφερε να κερδίσει. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Γιουβέντους έχει στα πλάνα της τον Κουτίνιο και φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Κάτι το οποίο ωστόσο δεν ισχύει, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να διαψεύδει τα δημοσιεύματα. «Ο Φιλίπε είναι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και δεν σκοπεύει να φύγει. Αντιθέτως θέλει να κάνει μια καλή σεζόν και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα για πολλά χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ