Ουέσκα – Σεβίλλη 0-1 : Επαγγελματικό διπλό για τους Σεβιγιάνους

Ουέσκα – Σεβίλλη 0-1 : Επαγγελματικό διπλό για τους Σεβιγιάνους

Η Σεβίλλη πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Ουέσκα με 1-0 με σκόρερ τον Εν-Νεσιρί και ανέβηκε στην 5η θέση της La Liga.

Η Σεβίλλη πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό απέναντι στην Ουέσκα με 1-0 και πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, αν και δυσκολεύτηκε, εντούτοις, κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, χάρη σε τέρμα του Εν-Νεσίρι στο 83’.

Με αυτό τον τρόπο, έφτασε τους 16 βαθμούς σε 9 αγώνες και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι ηττημένοι, οι οποίοι είχαν βασικό στο κέντρο της άμυνας τον Δημήτρη Σιόβα, παρέμειναν στην προτελευταία θέση με μόλις 7 βαθμούς σε 11 αγώνες και όντας η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη.

Στο 2’ και στο 5’ τα σουτ των Μουνίρ και Ρεκίκ πέρασαν λίγο έξω όπως και η κεφαλιά του Ρεκίκ στο 12’, ενώ στο 32ο λεπτό το σουτ του Οκάμπος κόντραρε σε σώματα και στο 41’ ο Νάβας έβγαλε για τον Τόρες που έκανε το πλασέ αλλά αστόχησε.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη συνέχισε να πιέζει και στο 51ο λεπτό ο Σιόβας αστόχησε με κεφαλιά και στο 60’ ο Μιρ απέφυγε και τον Βάτσλικ, έδωσε στον Σάντρο κι εκείνος αστόχησε σε κενό τέρμα. Στο 72’ ο Οκάμπος αστόχησε από κοντά και στο 74’ ο Αντρές έσωσε μετά από σουτ του Μουνίρ, ο οποίος τελικά έκανε το 0-1 στο 82’ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 90ο λεπτό ο Οκαζάκι έχασε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Ουέσκα: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Σιόβας, Γκαλάν, Μαφέο, Ινσούα, Μπόρχα Γκαρσία (72’ Οντιβέρος), Μοσκέρα, Ρίκο, Σεοάνε (58’ Φερέιρο), Σάντρο (72’ Οκαζάκι), Μιρ

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ (65’ Βιδάλ), Κουντέ, Φερνάντο, Οκάμπος, Τόρες (74’ Εν Νεσιρί), Χορδάν (65’ Ράκιτιτς), Ντε Γιονγκ (74’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Μουνίρ (86’ Γκουντέλι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ