Ξέσπασε κατά του Ζιντάν ο Μιγιάτοβιτς

Ξέσπασε κατά του Ζιντάν ο Μιγιάτοβιτς

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε κριτική τις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Αλαβές (1-2) και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ο ισπανικός σύλλογος συνεχίζει να απογοητεύει και ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε δύσκολη θέση.

Ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς ήταν ένας από αυτούς που άσκησε αρνητική κριτική στον Γάλλο προπονητή. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ πήρε θέση για τον τρόπο που προσέγγισε το ματς ο Ζιντάν και έδειξε την απογοήτευση του από το στήσιμο της ομάδας.

Αναλυτικά είπε: «Όταν έχεις τον Λούκας Βάθκεθ να παίζει πιο μπροστά κόντρα στην Ίντερ και να κάνει ένα τόσο καλό ματς, δεν μπορείς να τον γυρνάς πάλι πίσω μπακ. Γιατί έχεις και τον Μιλιτάο εκεί. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το παιδί, γιατί δεν παίζει ούτε ως κεντρικός αμυντικός, ούτε ως μπακ.

Μετά βάζει τον Ασένσιο μπροστά από τον Βάθκεθ, ο Ασένσιο χάνεται εκεί. Νομίζω ότι δεν κατάλαβε ο Ζιντάν ότι το δυνατό σημείο της Αλαβές είναι η αριστερή πλευρά και οι δύο επιθετικοί που έχει. Εξεπλάγην από τους Βάσκους γιατί μπήκαν δυνατά και χωρίς φόβο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ