Μπαρτσελόνα : Το απίθανο γκολ από τον Γκριεζμάν (vids)

Μπαρτσελόνα : Το απίθανο γκολ από τον Γκριεζμάν (vids)

Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε ένα απίθανο τέρμα στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Οσασούνα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό σε μία φάση διαρκίας. Ο Λιονέλ Μέσι «άνοιξε» στα δύο την άμυνα των φιλοξενούμενων με μία εντυπωσιακή μπαλιά και βρήκε τον προωθημένο Ζόρντι Άλμπα.

Εκείνος, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, βρήκε τον Φελίπε Κοουτίνιο, όμως ο Ερέρα απέκρουσε το εξ’ επαφής σουτ ενώ στη συνέχεια απέκρουσε και το ριμπάουντ του Μπρέιθγουέιτ, ο οποίος τελικά κατάφερε να τον νικήσει και να κάνει το 1-0.

Ωστόσο, το γκολ που έκλεψε την παράσταση, ήταν αυτό του 2-0. Συγκεκριμένα, στο 42ο λεπτό, η Μπαρτσελόνα βγήκε στην επίθεση, άλλαξε εξαιρετικά την μπάλα, όμως η άμυνα της Οσασούνα απομάκρυνε την σέντρα που έκανε ο Ζόρντι Άλμα.

Εκεί, βέβαια, παραμόνευε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος, χωρίς δεύτερη σκέψη, εκτέλεσε με δυνατό αριστερό βολέ εκτός περιοχής, τον Σέρχιο Ερέρα. Μάλιστα, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων δεν κουνήθηκε καν σε αυτό τον «κεραυνό» του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ