Το στατιστικό που δείχνει τη βελτίωση του Γκριεζμάν

Το στατιστικό που δείχνει τη βελτίωση του Γκριεζμάν

Με την αδιανόητη γκολάρα κόντρα στην Οσασούνα, ο Γκριεζμάν έφτασε τα 3 γκολ στα τελευταία 4 ματς στη La Liga. Αφήνοντας πίσω τη δυστοκία του προηγούμενου διαστήματος.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν που όλοι αγαπήσαμε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανίζεται ξανά.

Ο Γάλλος επιθετικός, μετά από πολύ καιρό, αρχίζει και βρίσκει ξανά τη φόρμα του. Και θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, με εμφανίσεις που βοηθούν την Μπαρτσελόνα να επιστρέφει σιγά σιγά στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες.

Στη σημερινή νίκη των «μπλαουγκράνα» με 4-0 κόντρα στην Οσασούνα, ο Γκριεζμάν σκόραρε ένα γκολ. Και επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και τη διάρκεια που αρχίζει να «χτίζει» στην απόδοσή του.

Το στατιστικό που αποδεικνύει την άνοδό του

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Οσασούνα, έφτασε συνολικά τα 3 τέρματα στα 4 τελευταία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στη La Liga. Από ένα γκολ κόντρα σε Αλαβές, Μπέτις και τώρα Οσασούνα. Σύμφωνοι, δεν τις λες και ομαδάρες. Αλλά είναι κάτι κι αυτό.

Και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός, ότι στα προηγούμενα 25 παιχνίδια του στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Γκριεζμάν είχε μόλις 3 γκολ, σημαίνει ότι υπάρχει σημαντική πρόοδος. Με τους οπαδούς της Μπάρτσα να αρχίζουν να αισιοδοξούν ξανά μετά από καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ