Επίσημο : Βάζει υποψηφιότητα για τις εκλογές της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα (pic)

Επίσημο : Βάζει υποψηφιότητα για τις εκλογές της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα (pic)

Την υποψηφιότητα του στις διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα τον Γενάρη, ανακοίνωσε ο Ζουάν Λαπόρτα, ενώ έθεσε ως βασικό στόχο την ανανέωση του Μέσι.

Ήταν κοινό μυστικό πως ο Ζουάν Λαπόρτα θα έβαζε υποψηφιότητα στις εκλογές του Γενάρη της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ισπανός δικηγόρος ανακοίνωσε σήμερα πως θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία του συλλόγου.

Η υποψηφιότητα του Ζουάν Λαπόρτα στις ερχόμενες εκλογές, είχε ακουστεί έντονα τις προηγούμενες εβδομάδες στα Μέσα της Καταλονίας, τα οποία επιβεβαιώνονται πανηγυρικά και τον Λαπόρτα να κάνει σήμερα γνωστή την πρόθεση του να αναλάβει τα ηγετικά καθήκοντα του κλαμπ που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού. Ο 58χρονος έκανε γνωστές τις προθέσεις του από νωρίς, καθώς δήλωσε ανοιχτά πως ο βασικός στόχος του είναι να πείσει τον Μέσι να ανανεώσει και να τελειώσει την καριέρα του στο «Καμπ Νόου».

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μόνο ένας από τους πέντε τελευταίους προέδρους της Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τη θητεία του και αυτός είναι ο Λαπόρτα, με τους «μπλαουγκράνα» να ευελπιστούν σε ένα πιο λαμπρό μέλλον, θέλοντας να αφήσουν πίσω την Μπαρτομέου-εποχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ