Λαπόρτα : «Θέλω να μείνει ο Μέσι, λογικό να επιθυμεί την επιστροφή ο Νεϊμάρ»

Λαπόρτα : «Θέλω να μείνει ο Μέσι, λογικό να επιθυμεί την επιστροφή ο Νεϊμάρ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε για το μέλλον του Μέσι αλλά για τις δηλώσεις του Νεϊμάρ...

Ο Τζουάν Λαπόρτα είναι ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία της Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι αλλά στις δηλώσεις του Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε πως θα ήθελε να παραμείνει ο Αργεντινός αστέρας για πάντα στην Βαρκελώνη ενώ τόνισε πως οι τάσεις επιστροφής του Βραζιλιάνου άσου είναι λογικές.

Αναλυτικά είπε: «Ελπίζω ο Μέσι να περιμένει μέχρι να ενημερωθεί για την πρόταση μας. Θέλω να μείνει. Η σχέση Μέσι-Μπαρτσελόνα είναι αξιοθαύμαστη. Εχω μιλήσει μαζί του αλλά όχι για το θέμα της ανανέωσης του. Ξέρω ότι με εκτιμά και τρέφουμε τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Για να μιλήσουμε για το συμβόλαιό του θα πρέπει πρώτα να έχω την εξουσία της προεδρίας για να του υποβάλω πρόταση. Ξέρω όμως πως ότι υπόσχομαι το τηρώ. Θα το κάνουμε μία ευφάνταστη πρόταση προκειμένου να μείνει».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Για το μέλλον του Νεϊμάρ έχω να πω πράγματα. Αλλά δεν θέλω να πω αυτή τη χρονική στιγμή για το καλό της ομάδας, η οποία τελευταία βγάζει ανταγωνισμό και γίνεται όλο και καλύτερη. Εχω διαβάσει τις δηλώσεις του για τον Μέσι και είναι φυσιολογικό αυτό που λέει. Είναι άλλωστε φίλοι με τον Μέσι.

Εαν εκλεχθώ πρόεδρος, θα φροντίσω να δώσω ένα μήνυμα ότι η Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει με κάθε τρόπο. Θα δώσουμε και πάλι τη χαρά στους φιλάθλους μας και σπουδαίοι παίκτες θα θέλουν να έρθουν σε εμάς. Αλλά το σημαντικότερο είναι να δώσουμε αυτοπεποίθηση σε αυτούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ