Εμενίκε : «Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι έτοιμος να παίξω τη Δευτέρα»

Εμενίκε : «Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι έτοιμος να παίξω τη Δευτέρα»

Έτοιμος να αγωνιστεί τη Δευτέρα στο ματς κόντρα στη Μάλαγα είπε ο Εμάνουελ Εμενίκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λας Πάλμας.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τον Νιγηριανό επιθετικό το βράδυ της Τετάρτης. Ο Εμενίκε εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί άμεσα, με το πρώτο ματς της νέας του ομάδας να είναι κόντρα στη Μάλαγα τη Δευτέρα (5/2).

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό φορ, ανέφερε ακόμη πως αισθάνεται καλά μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ακόμη, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να πετύχει πολλά γκολ με τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εμενίκε:

«Δεν έπαιζα τον τελευταίο καιρό λόγω ενός τραυματισμού, αλλά τώρα νιώθω καλά και αν ο προπονητής θέλει να με χρησιμοποιήσει την Δευτέρα κόντρα στην Μάλαγα είμαι έτοιμος για αυτό. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό, όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με την Λας Πάλμας. Είμαι επιθετικός, νιώθω άνετα σε αυτή τη θέση, αλλά θα χρησιμοποιηθώ όπου πρέπει για το καλό της ομάδας. Ξέρω ότι θα έρθουν σύντομα και τα γκολ, δεν μπορώ να πω ακριβή αριθμό φυσικά, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω πολλά».

Σχετικά με το ντεμπούτο του, τόνισε: «Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες στο ποδόσφαιρο, αλλά πάντα προσαρμόζομαι σε αυτό που ζητάει ο προπονητής. Θα εξαρτηθεί από τον προπονητή εάν κάνω το ντεμπούτο μου την ερχόμενη Δευτέρα στο ματς με την Μάλαγα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ