RMC : «Ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον Μέσι να πάει στην Παρί»

RMC : «Ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον Μέσι να πάει στην Παρί»

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Λιονέλ Μέσι για μια μετακόμιση του Αργεντινού στο Παρίσι!

Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως θέλει να αγωνιστεί και πάλι στο πλευρό του Μέσι και μάλιστα από την επόμενη κιόλας σεζόν. Πολλοί ήταν εκείνοι που σύνδεσαν τις δηλώσεις με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο 28χρονος είχε κάνει γνωστή την περασμένη χρονιά την επιθυμία του να γυρίσει στο «Καμπ Νόου».

Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετικά… Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η συνήθως έγκυρη γαλλική RMC, η οποία αναφέρει πως οι δηλώσεις του Νεϊμάρ είχαν να κάνουν με μια συζήτηση που έκανε πρόσφατα ο Βραζιλιάνος με τον Μέσι, ζητώντας από τον Αργεντινό να αφήσει την Μπαρτσελόνα αλλά και το ενδιαφέρον της Σίτι και να μετακομίσει στο Παρίσι για χάρη της Παρί.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει το ίδιο Μέσο, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του φίλου του και δεν αποκλείεται να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει με τους ανθρώπους της Παρί πολύ σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ