Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 : «Καρυδάτο» διπλό της Ρεάλ στην Ανδαλουσία

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 : «Καρυδάτο» διπλό της Ρεάλ στην Ανδαλουσία

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν με την πλάτη στον τοίχο πριν το ματς με τη Σεβίλλη, όμως με μια ουσιαστική εμφάνιση στο Σάντσεθ Πιθχουάν πήρε τη νίκη με 1-0 και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από ένα μήνα.

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να παίζει τη θέση του στο Σάντσεθ Πιθχουάν, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 1-0 από τη Σεβίλλη, έμεινε στο κυνήγι του τίτλου και πάει για το πιο κρίσιμο ραντεβού με τη Γκλάντμπαχ στο Champions League.

Η βασίλισσα έδειξε ότι παραμένει… βασίλισσα και πως πολύ δύσκολα θα «πέσει», αφού στην Ανδαλουσία πραγματοποίησε μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση και πήρε μεγάλη ανάσα τόσο όσον αφορά τη βαθμολογική της θέση, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, στο πρώτο λεπτό ο Ροδρίγο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βινίσιους κοντρόλαρε στην περιοχή κι έκανε το διαγώνιο σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 5’ μετά από τραγικό λάθος του Μπόνο, ο Βινίσιους του έβαλε την κόντρα και η μπάλα πήρε ύψος αλλά ο Κάρλος έκοψε προ του Μπενζεμά.

Στο 21ο λεπτό το σουτ του Κρόος πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 38’ ο Λούκας έστρωσε στον Μπενζεμά, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Μπόνο έπεσε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 51’ ο Κουρτουά είπε όχι σε γυριστό του Ντε Γιονγκ και στο 56’ ο Μεντί έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βινίσιους με προβολή στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 0-1. Στο 75ο λεπτό το φάουλ του Γκουντέλι πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Ρεάλ, όπως και το σουτ του Σούσο στο 80’ και στο 86’ ο Κουρτουά έσωσε μετά από όμορφο γυριστό του Οκάμπος.

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Αλέις Βιδάλ, Χεσούς Νάβας, Φερνάντο, Ράκιτιτς (64′ Σούσο), Χορδάν (64′ Γκούντελι), Οκάμπος, Μουνίρ (46′ Ολιβερ Τόρες), Ντε Γιονγκ (64′ Εν Νεσίρι)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκο (65′ Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ