Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 2-0 : Τρένο χωρίς σταματημό

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 2-0 : Τρένο χωρίς σταματημό

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Βαγιαδολίδ χάρη στα γκολ των Λεμάρ και Γιορέντε κι έφτασε στις επτά σερί νίκες. Μόνη πρώτη και με παιχνίδι λιγότερο η ομάδα του Σιμεόνε.

Ατλέτικο για τίτλο! Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε με 2-0 της Βαγιαδολίδ στο «Wanda Metropolitano», έφτασε τις επτά σερί νίκες στη La Liga και βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, με παιχνίδι λιγότερο μάλιστα.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για ένα ημίχρονο αλλά τα γκολ των Λεμάρ και Γιορέντε έδωσαν ακόμη ένα τρίποντο για τους «ροχιμπλάνκος». Επέστρεψε στη δράση και ο Σουάρες μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Σουάρες ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο για την Ατλέτικο, σε τρεις μάλιστα περιπτώσιες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Αρχικά στο 56′ ο Λεμάρ με πλασέ από σέντρα του Τρίπιερ έκανε το 1-0 για την Ατλέτικο και στο 72′ ο Γιορέντε έφυγε μόνος του στην κόντρα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Ερμόσο, Σάβιτς, Φελίπε, Τρίπιερ, Ερέρα, Σαούλ (58’ Κόκε), Λεμάρ (77’ Τορέιρα), Βιτόλο (46’ Γιορέντε), Κορέα (58’ Φέλιξ), Σουάρες (64’ Κοντογκμπιά)

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Ερβίας (74’ Γιάνκο), Σάντσεθ (83’ Γιαμίκ), Μπρούνο Νάτσο Μαρτίνεθ (74’ Μίτσελ), Αλκαράθ, Μέσα, Κίκε Πέρεθ (63’ Βίγια), Πλάνο, Ζότα (63’ Βίασμαν), Μαρανιάο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ