Χετάφε : Απέκτησε Φλαμινί

Χετάφε : Απέκτησε Φλαμινί

Στη Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Φλαμινί. Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ισπανική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Από καιρό ήταν γνωστό ότι θα κατέληγε στην ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης ο άλλοτε μέσος των Άρσεναλ, Μίλαν και Μαρσέιγ, όπως […]

Στη Χετάφε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματιέ Φλαμινί. Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ισπανική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Από καιρό ήταν γνωστό ότι θα κατέληγε στην ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης ο άλλοτε μέσος των Άρσεναλ, Μίλαν και Μαρσέιγ, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Η μεταγραφή πήρε σάρκα και οστά λοιπόν, με τη Χετάφε να αποκτά μια έμπειρη λύση για τη μεσαία της γραμμή.

Ο Φλαμινί δεν ανήκε πιο πριν σε κάποια ομάδα, ενώ ο ίδιος θεωρείται ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς η εταιρία βιοτεχνολογίας GFBiochemichals της οποίας είναι ιδιοκτήτης κοστολογείται στα 30 δισεκατομμύρια ευρώ!

https://twitter.com/GetafeCF/status/959456729275748353

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ