Κόλλησε στο μηδέν η Σοσιεδάδ και έπεσε από την κορυφή (0-0)

Κόλλησε στο μηδέν η Σοσιεδάδ και έπεσε από την κορυφή (0-0)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ντεπορτίβο Αλαβές και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

«Γκέλα» για την Ρεάλ Σοσιεδάδ που έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Ντεπορτίβο Αλαβές και έτσι έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας στην La Liga μένοντας στη δεύτερη θέση (25 βαθμοί).

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ είχε την κατοχή καθόλη τη διάρκεια τη αγώνα όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά δουλεμένη άμυνα την Αλαβές. Ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ροντρίγκο Μπατάλια για διαμαρτυρία.

Από την άλλη το σύνολο του Πάμπλο Ματσίν που στάθηκε καλά στην αναμέτρηση βρίσκεται πλέον στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σοσιεδάδ παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπορούσε να βρει χώρους προς την αντίπαλη εστία, πραγματοποιώντας μόλις τρία σουτ. Από την άλλη η Αλαβές παραχώρησε την κατοχή και προσπαθούσε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 61′ έπειτα από την αποβολή του Μπατάλια λόγω διαμαρτυρίας του στον διαιτητή. Από εκεί και πέρα η Σοσιεδάδ πήρε εντελώς τον έλεγχο του αγώνα πιέζοντας ασφικτικά για να βρει το γκολ που θα την λύτρωνε.

Έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τη «λευκή» ισοπαλία με την Σοσιεδάν να χάνει έδαφος προς την κορυφή, σε αυτήν την εξαιρετική σεζόν που διανύει φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ