Μπαρτσελόνα : Επιστρέφει μετά από 5,5 μήνες ο Ουμτιτί

Μπαρτσελόνα : Επιστρέφει μετά από 5,5 μήνες ο Ουμτιτί

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί επιστρέφει στη δράση για την Μπαρτσελόνα μετά από 5,5 μήνες απουσίας.

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το αποψινό (8/12, 22:00) ματς του Champions League με τη Γιουβέντους συμπεριλήφθηκε ο Σαμουέλ Ουμτιτί, για πρώτη φορά μετά από περίπου 5,5 μήνες.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους «μπλαουγκράνα» στις 27 Ιουνίου, σε ματς πρωταθλήματος με τη Θέλτα. Τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της προηγούμενης σεζόν, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς διαγνώστηκε με κορονοϊό και στις 10 Σεπτεμβρίου, πάνω που είχε αποστρέψει στις προπονήσεις, τραυματίστηκε εκ νέου στο γόνατο.

Ο 27χρονος σέντερ μπακ έχει κλείσει μία πενταετία στη Βαρκελόνη, αλλά στο διάστημα αυτό έχει μείνει εκτός δράσης, λόγω τραυματισμών, περίπου ενάμιση χρόνο και έχει χάσει συνολικά 85 αγώνες! Μέχρι πρότινος θεωρείτο «τελειωμένος», αλλά εξαιτίας των διαδοχικών τραυματισμών καμία ομάδα δεν ανέλαβε το ρίσκο να τον αγοράσει.

Τώρα, με τον Ζεράρ Πικέ να έχει τεθεί νοκ-άουτ για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, ο Ουμτιτί έχει μία τελευταία ευκαιρία να πείσει ότι μπορεί να προσφέρει στους Καταλανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ