Βίκτορ Φοντ : «Θα πείσουμε τον Μέσι να μείνει στην ομάδα»

Βίκτορ Φοντ : «Θα πείσουμε τον Μέσι να μείνει στην ομάδα»

Σίγουρος πως το πλάνο του θα πείσει τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος Βίκτορ Φοντ.

Μπορεί τα αγωνιστικά να προηγούνται τη δεδομένη στιγμή για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ήδη ετοιμάζεται για τις διοικητικές εκλογές του Γενάρη. Οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να αλλάξουν σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά μετά από μια εξαετία αυτοκαταστροφής στα χέρια του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ένα από τα φαβορί για την προεδρική θέση είναι ο Βίκτορ Φοντ. Ο φιλόδοξος υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου έχει τάξει γη και ύδωρ, καθώς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει να δώσει την θέση του προπονητή στον Τσάβι, εφόσον κερδίσει τις εκλογές του Γενάρη.

Μάλιστα, δήλωσε πως το πλάνο που έχει θα καταφέρει να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στον σύλλογο, κάτι που τη δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο…

«Είμαι σίγουρος πως το πλάνο μας θα πείσει τον Μέσι να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Έχουμε ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ το οποίο μπορεί να τον κρατήσει ψηλά στην ελίτ για πολλά χρόνια ακόμη. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Σκεφτείτε το βάρος της διοίκησης, Χρειάζεται ένα καλό πλάνο για να διαχειριστείς σωστά έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ