Χετάφε-Σεβίλλη 0-1 : Πέρασε δύσκολα από τη Χετάφε η Σεβίλλη

Χετάφε-Σεβίλλη 0-1 : Πέρασε δύσκολα από τη Χετάφε η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα της Χετάφε με σκορ 1-0, χάρη σε αυτογκόλ του Ετσέιτα.

Μια πολύ σημαντική και συνάμα δύσκολη, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη πήρε η Σεβίλλη που επικράτησε της Χετάφε με σκορ 1-0 για την 13η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι πήρε τους τρεις βαθμούς βρισκόμενη πλέον στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς, εν αντιθέσει με την αντίπαλο της που μένει στους 13 πόντους και την 15η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο η πρωτοβουλία των κινήσεων άνηκε στη Σεβίλλη, με την κατοχή της μπάλας για την ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι να ξεπερνά ακόμα και το 70% σε αρκετές περιπτώσεις. Όλα αυτά όμως χωρίς οι Σεβιγιάνοι να μετουσιώσουν τις προσπάθειες τους σε κάποιο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα.

Αντίθετα η Χετάφε προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να κάνει τη… ζημιά χωρίς όμως και εκείνη με τη σειρά της να μπορεί να βρει το δρόμο προς την εστία των φιλοξενούμενων με αξιώσεις.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν έμελλε να αλλάξει με τη Σεβίλλη να συνεχίζει την πίεση της ευελπιστώντας να βρει το πολυπόθητο γκολ που θα τη «λυτρώσει». Κάτι που τελικά κατάφερε με ένα αυτογκόλ.

Στο 81′ έγινε μια σέντρα από τα άκρα και στην προσπάθεια του να απομακρύνει, ο Τσαμπιέ Ετσέιτα έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια η Χετάφε βγήκε από το… καβούκι της προσπαθώντας να ισοφαρίσει όμως οι προσπάθειες της δεν κατέληξαν κάπου, με τους Σεβιγιάνους τελικά να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ