Σοσιεδάδ – Εϊμπάρ 1-1

Σοσιεδάδ – Εϊμπάρ 1-1

Η Σοσιεδάδ δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε στο 1-1 με την Εϊμπάρ για την 13η αγωνιστική της La Liga. Ισοβαθμία στην κορυφή μεταξύ των Βάσκων και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σοσιεδάδ δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε στο 1-1 με την Εϊμπάρ για την 13η αγωνιστική της La Liga. Ισοβαθμία στην κορυφή μεταξύ των Βάσκων και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σοσιεδάδ μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και πήρε από νωρίς τα ηνία ώστε να πάρει τη νίκη και να ανέβει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η Εϊμπάρ αμύνθηκε αρκετά και προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν.

Ωστόσο, στο 20ο λεπτό, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την επιθετική τους δύναμη και άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρενετσέα. Τελικά αυτό το γκολ, δεν ήταν υπέρ των Βάσκων, οι οποίοι χαλάρωσαν αρκετά μετά από αυτό.

Έτσι, η Εϊμπάρ πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε περισσότερο απειλιτική από ότι οι γηπεδούχοι. Μάλιστα, η Σοσιεδάδ προσπάθησε περισσότερο να διατηρείσει αυτό το 1-0, παρά να βρει ένα δεύτερο τέρμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, όμως στο δεύτερο, οι Βάσκοι δεν ήταν τόσο τυχεροί.

Συγκεκριμένα, στο 66ο λεπτό, ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο, Σέρτζι Ενρίχ κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ και να φέρει το ματς στα ίσια σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς. Η Σοσιεδάδ συνήλθε και ανέβασε ξανά την πίεση της, δημιουργώντας συνεχώς φάσεις.

Μάλιστα στο 71ο λεπτό, ο Πορτού δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς η κεφαλιά σε κενή εστία σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Άλεξ Ρεμίρο. Ωστόσο, ο 82ο λεπτό, ο Θουμπελδία καταφέρει να σκοράρει, όμως έπειτα από τη χρήση του VAR, το γκολ δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτεθειμένος.

Τελικά, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα η Σοσιεδάδ να μην εκμεταλλεύεται το δώρο της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή την στιγμή είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση με 26 βαθμούς. Από την άλλη, η Εϊμπάρ πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και έμεινε στην 7η θέση του πίνακα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θαλδούα, Λε Νορμάν, Σανιάν (57’ Θουμπελδία), Μουνιόθ, Μερκελάνθ, Γκεβάρα, Μερίνο (57’ Θουμπιμένδι), Ισάκ (62’ Πόρτου), Λόπεθ (69’ Νταβίντ Σίλβα), Μπαρενετσέα (62’ Μπαουτίστα)

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Κορέα (46’ Ενρίτς), Αρμπίγια, Μπιγάς (42’ Ροντρίγκες), Μπούρχος, Πόθο, Ντιόπ (76’ Σέρχιο Άλαβρεθ), Κίκε, Μούτο (46’ Ινούι), Εσπόσιτο, Χιλ (90+2’ Πέδρο Λεόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ