Μπέτις – Βιγιαρεάλ 1-1 : Μοιρασιά για Μπέτις και Βιγιαρεάλ

Μπέτις – Βιγιαρεάλ 1-1 : Μοιρασιά για Μπέτις και Βιγιαρεάλ

Ισοπαλία σαν ήττα για Μπέτις και Βιγιαρεάλ που έμειναν στο 1-1 στο «Benito Villamarín».

Ρεάλ Μπέτις και Βιγιαρεάλ αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Ανδαλουσία, σε ένα ματς όπου και οι δυο μπορούν να αισθάνονται χαμένες από το αποτέλεσμα.

Εξαιρετικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, που δημιουργούσαν αρκετές και καλές ευκαιρίες πέφτοντας όμως πάνω στους εξαιρετικούς Ζοέλ Ρόμπλες και Σέρχιο Ασένχο. Η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ από νωρίς αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με άλλο γκολ, δίνοντας την ευκαιρία στην Μπέτις να βγάλει αντίδραση και να σώσει το βαθμό.

Η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5′ με τον Παρέχο να γυρίζει για τον Πάου Τόρες που με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 0-1. Στο 10′ η Μπέτις είχε την πρώτη της ευκαιρία με σουτ του Άλεξ Μορένο που απέκρουσε ο Ασένχο, όπως και στο 23′ σουτ του Αϊτόρ Ρουμπιάλ. Ένα λεπτό αργότερα ακόμα νέα καλή στιγμή για τους «βερδιμπλάνκος» με νέα προσπάθεια του Ρουμπιάλ που πέρασε λίγο έξω. Στο 27′ η Βιγιαρεάλ απείλησε με τον Κούμπο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Νίνιο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω. Στο 34′ η Μπέτις είχε καλή στιγμή με σουτ του Φεκίρ εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Ασένχο, ενώ στο 40′ ο Μπάρτρα με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στο 51′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Μπέτις έφερε το ματς στα ίσα με απίθανο βολέ εκτός περιοχής από τον Αϊτόρ Ρουμπιάλ. Στο 65′ η Βιγιαρεάλ είχε καλή στιγμή με τον Παρέχο να βγάζει σέντρα και τον Ζεράρ Μορένο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω, ενώ στο 72′ οι δύο τους συνεργάστηκαν και πάλι, με τον Ρόμπλες ν’ αποκρούει κεφαλιά του τελευταίου. Στο 81′ οι «βερδιμπλάνκος» απείλησαν με σουτ του Φεκίρ εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Ασένχο.

Μπέτις: Ρόμπλες, Έμερσον, Μπάρτρα, Βίκτορ Ρουίθ, Άλεξ Μορένο (45′ Μιράντα), Γουίλιαμ Καρβάλιο, Γκίδο Ροντρίγκες, Χουαρδάδο (45′ Τέγιο), Αϊτόρ Ρουμπιάλ (83′ Χοακίν), Φεκίρ, Μπόρχα Ικγλέσιας (63′ Σανάμπρια)

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Μάριο Γασπάρ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν (42′ Πεδράθα), Τριφγιέρος, Ιμπόρα (40′ Κοκλέν (58′ Χάιμε Κόστα)), Παρέχο, Ζεράρ Μορένο, Κούμπο (58′ Τσουκβουέζε), Φερνάντο Νίνιο (45′ Πίνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ