Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Η -κακή- Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στην έδρα της Λεβάντε μέχρι το 88', όμως ο Τζιαμπάολο Πατσίνι σκόραρε στο ντεμπούτο με την ομάδα της Ανδαλουσίας και της χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό (2-2).

Ο «τρελός» (όπως είναι το παρατσούκλι του) Τζιαμπάολο Πατσίνι με γκολ στο 88′ έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα «Τάρταρα» και τη Λεβάντε στον έβδομο ουρανό, χαρίζοντας της ένα υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία! Στο -18 από την Μπαρτσελόνα και με ματς περισσότερο η Βασίλισσα!

Όλα ξεκίνησαν υπέροχα για τους Μερένχες που μόλις στο 11′ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Ο αρχηγός της Ρεάλ, όμως, υπέπεσε σε λάθος τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Μπόατενγκ να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν καταβλήθηκαν από άγχος και θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 59′, αλλά ο Κέιλορ Νάβας σταμάτησε τον Λέρνα. Η είσοδος του Ίσκο έδωσε «πνοή» στη Ρεάλ και ο Ισπανός ήταν αυτός που έκανε το 1-2 για την ομάδα του εκμεταλλευόμενος μια σύγχυση στα καρέ του Όιερ.

Η Λεβάντε όχι μόνο δεν «καταρρακώθηκε» από το γκολ του Ίσκο, αλλά βγήκε άμεσα μπροστά και έψαξε την ισοφάριση. Ο Ρόζερ στο 86′ δεν τα κατάφερε με κεφαλιά προ κενής εστίας, αλλά ο Πατσίνι στην επόμενη φάση δεν λάθεψε.

Ο έμπειρος Ιταλός φορ στο ντεμπούτο του με τη Λεβάντε (και γενικότερα με ομάδα εκτός Ιταλίας) βρέθηκε απέναντι στον Κέιλορ Νάβας και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ