Φοντ : «Θα κρατήσουμε τον Μέσι αλλά δεν θα πάρουμε τον Νεϊμάρ»

Φοντ : «Θα κρατήσουμε τον Μέσι αλλά δεν θα πάρουμε τον Νεϊμάρ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί μία επανένωση των δύο άσων...

Ο Βίκτορ Φοντ, θεωρείται μαζί με τον Ζοάν Λαπόρτα, από τους επικρατέστερους για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου 2021. Ο 48χρονος επιχειρηματίας, μίλησε στην εφημερίδα «Goal», αναλύοντας τον σχεδιασμό που θέλει να εφαρμόσει στην περίπτωση που εκλεγεί.

«Είναι η ώρα της προεκλογικής εκστρατείας, οπότε είναι φυσιολογικό να ακούμε για δημοφιλή ονόματα, αλλά οι φίλαθλοι είναι έξυπνοι και γνωρίζουν για πρώτη φορά στην Ιστορία, ότι δεν στηρίζονται όλα στην υπόσχεση για ένα μεγάλο όνομα, όπως συνέβη το 2003 με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τώρα, πρέπει να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον από άλλες οπτικές γωνίες, τώρα υπάρχει μια νέα γενιά που αξίζει την ευθύνη και τις σωστές προϋποθέσεις για τη λήψη αποφάσεων.

Ο Φοντ, ξεκαθάρισε, ότι αντιτάχθηκε στην επιστροφή του Νεϊμάρ στην Καταλονία, σε αντίθεση με τον… ανταγωνιστή του, Εμιλι Ρουσάουντ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο το 2022.

«Από τώρα και στο εξής, ο σύλλογος θα έχει ισχυρή ηγεσία. Επιπλέον, ο σύλλογος είναι αυτός που είναι σε οικονομικό επίπεδο και για όσους θέλουν ανταγωνιστικό μισθό, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε για αυτό», επεσήμανε ο Φοντ και πρόσθεσε:

«Πέρα από αυτά τα γεγονότα, υπάρχουν πολλές άλλες πτυχές που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από οποιονδήποτε. Ο Νεϊμάρ μας άφησε, μήνυσε την Μπαρτσελόνα και νομίζω ότι αυτή η επιλογή είναι προφανής».

Ποιος λοιπόν «ενσαρκώνει» την Μπαρτσελόνα καλύτερα αυτήν την στιγμή; Προφανώς ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος και αποτελεί προτεραιότητα για τον Φοντ: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε. Πέρα από την απογοήτευσή του, που είναι πιθανώς πολύ μεγάλη, υπάρχει η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα.

Πάντα έλεγε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Εργαζόμαστε ακριβώς πάνω σ΄ αυτό, για να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Αυτό θα θέλαμε να του πούμε και νομίζω ότι θα μας δώσει μια ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ