Χετάφε – Λεγκανές 0-0

Χετάφε – Λεγκανές 0-0

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις αλλά μπόλικο ξύλο, Χετάφε και Λεγκανές ήρθαν ισόπαλες στο Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ, με την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα να επικεντρώνεται πλέον για την ιστορική ρεβάνς με τη Σεβίλλη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής La Liga έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) στο βροχερό Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ. Χετάφε και Λεγκανές δημιούργησαν μόλις από μια ευκαιρία στην αντίπαλη εστία (και αυτή όχι κλασική), μοίρασαν το καρπούζι της κατοχής ακριβώς στη μέση και επιδόθηκαν σε σκληρά μαρκαρίσματα (συνολικά 37 φάουλ, με τον Αλφάρο Αλβάρεζ να βγάζει οκτώ φορές την κίτρινη από το τσεπάκι του), με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις.

Η Χετάφε έμεινε έτσι αήττητη για όγδοο συνεχόμενο εντός έδρας ματς (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες, το κορυφαίο σερί είναι 10 ματς αήττητη), ενώ η Λεγκανές συνέχισε την κακή της παράδοση κόντρα σε ομάδες από την Μαδρίτη (τέσσερις ήττες, τρεις ισοπαλίες), με την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο, να προετοιμάζεται πλέον για τη ρεβάνς με τη Σεβίλλη για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο αγώνας στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (7/2) στις 22:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ