Η Βαγιαδολίδ σόκαρε τη Σεβίλλη στο φινάλε (1-1)

Η Βαγιαδολίδ σόκαρε τη Σεβίλλη στο φινάλε (1-1)

Η Βαγιαδολίδ σκόραρε στο 87' ισοφαρίζοντας σε 1-1 και σοκάροντας τη Σεβίλλη που είχε προηγηθεί στο 31'.

Σεβίλλη και Βαγιαδολίδ έμειναν στο 1-1 με τους «μωβ» να σκοράρουν στο 87′ και να… πετούν τους Σεβιγιάνους εκτός πρώτης πεντάδας στο πρωτάθλημα της Λα Λίγκα.

Έτσι η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού φτάνοντας 14 πόντους.

Το ματς

Στο πρώρο ημίχρονο η Σεβίλλη ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όντας πιο απειλητική από την αντίπαλο της για ανοίξει πρώτη το σκορ.

Κάτι που τελικά κατάφερε στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκάμπος έπειτα από χέρι στην περιοχή της Βαγιαδολίδ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι και μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω μέχρι το 87′.

Στο σημείο εκείνο έπειτα από κόρνερ οι αμυντικοί της Σεβίλλης απομάκρυναν, με τον Ραούλ Γκαρσία να βρίσκεται στο σωστό σημείο και με ένα εντυπωσιακό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία, με τη Βαγιαδολίδ να παίρνει… ανάσα και τη Σεβίλλη να μην μένει ικανοποιημένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ