Θέλτα – Αλαβές 2-0 (vid)

Θέλτα – Αλαβές 2-0 (vid)

Η Θέλτα επικράτησε με 2-0 της Αλαβές για την 14η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 7η θέση με 19 βαθμούς.

Η Θέλτα συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη La Liga, καθώς επικράτησε με 2-0 της Αλαβές για την 14η αγωνιστική, πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 7η θέση με 19 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς και πήραν το προβάδισμα στο 19′ με τον Μέντεζ να νικάει τον Πατσέκο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή για το 1-0. Ο τερματοφύλακας της Αλαβές σταμάτησε τόσο τον Άσπας (28′) όσο και τον Νολίτο (44′).

Η ομάδα του Γκουντέτ ήταν κυρίαρχη και στο δεύτερο μέρος, χάνοντας ευκαιρία στο 46′ με τον Μέντεζ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπατάλια στο 62′ χωρίς επιτυχία, με τη Θέλτα να «κλειδώνει» ακόμη μια νίκη με τον Μπράις στο 79′ για το τελικό 2-0.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Ολάθα (90+2′ Αϊντού), Μουρίγιο, Αραούχο, Μάγιο, Τάπια, Ντένις Σουάρεθ (69’ Γιοκουσλού), Μπελτράν (74’ Φοντάν), Άσπας (90+2′ Μορ), Νολίτο (69’ Μπαέθα), Μπράις Μέντεθ

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεζέν, Ναβάρο, Έλι (38’ Tάτσι), Πίνα, Ντουάρτε, Ζότα (73’ Γκουϊντετί), Μπατάλια (83’ Μπόρχα Σάινθ), Χοσελού, Λούκας Πέρεθ (73’ Ταβάρες), Ριόχα (83’ Μανού Γκαρσία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ