Εϊμπάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (vid)

Εϊμπάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Εϊμπάρ, πέτυχε την 4η συνεχομένη νίκη της στο πρωτάθλημα και «έπιασε» την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή με 29 βαθμούς, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα από τους «ροχιμπλάνκος».

Η «Βασίλισσα» έφυγε με νίκη (1-3) από το «Ιπουρούα» απέναντι στην Εϊμπάρ για την 14η αγωνιστική της La Liga και πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 29 βαθμούς. Δύο ματς λιγότερα έχει η ομάδα του Σιμεόνε.

Οι «μερένχες» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα. Ο Μπενζεμά με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 6′, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ του φέτος στο πρωτάθλημα και ο Μόντριτς με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 στο 13′.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν με δυνατό σουτ του Κίκε έξω από την περιοχή σε 1-2 στο 28′, ενώ ο Μπενζεμά βρήκε ξανά δίχτυα στο 36′ αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 1-2 να μένει ως το ημίχρονο.

Η ομάδα του Ζιντάν διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας την ευκαιρία στο 68′ με τον Ροντρίγκο να πετύχει τρίτο γκολ, καθώς ο Ντμίτροβιτς απέκρουσε.

Η Εϊμπάρ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 71′ με την κεφαλιά του Μούτο να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κουρτουά. Στο 82′ ο Ράμος βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έκανε χρήση VAR αλλά δεν έδωσε πέναλτι καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Η Ρεάλ «κλείδωσε» τη νίκη στις καθυστερήσεις, με τον Μπενζεμά να δίνει στον Βάσκεθ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Μπιγάς, Αρμπίγια, Ροντρίγκες, Ντιόπ (82’ Σέρχιο Άλβαρες), Ινούι (72’ Πέδρο Λεόν), Εσπόσιτο, Πόθο, Κίκε (82’ Ουνάι Ντουφούρ), Μούτο, Χιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Μεντί, Μόντριτς (74’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Κρόος, Μπενζεμά, Βάσκεθ, Ροδρίγο (72’ Ασένσιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ