Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Διπλό κορυφής για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 της Σοσιεδάδ εκτός έδρας και δεν ξεκολλάει από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο 1-1 κόλλησαν Ουέσκα και Λεβάντε.

Σπουδαία νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης που πέρασε με 2-0 από το Ανοέτα επί της Σοσιεδάδ και παρέμεινε στην κορυφή της La Liga.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και κακό θέαμα, η ομάδα του Σιμεόνε, χτύπησε στο δεύτερο μέρος. Αρχικά με τον Ερμόσο που σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0 στο 49′.

Η νίκη κλείδωσε στο 74′ όταν ο Γιορέντε έκανε ένα σουτ, η μπάλα πήγε στο δοκάρι κι από κει στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σοσιεδάδ: Ραμίρο, Μονρεάλ, Γκοροσάμπελ(74′ Ελουστούντο), Νορμάντ, Σίλβα(75′ Λόπεζ), Μερίνο, Ζουμπέλντια, Ζουμπινέντι, Χεσέ(66′ Ισαάκ), Πορτού(74′ Μπαουτίστα), Μπαρανετσέα(66′ Μερκελάνζ)

Ατλέτικο Μασρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο, Κόκε, Καράσκο, Λεμάρ(72′ Κονκόρμπια), Γιορέντε, Σουάρεζ, Κορέα(59′ Σαούλ)

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ουέσκα έμεινε στο 1-1 με τη Λεβάντε κάτω από έντονη ομίχλη και δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Στο 31′ ο Οντιβέρος με πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 53′ ο Μεγιέρο με υπέροχη προσπάθεια έκανε το 1-1 για τη Λεβάντε.

Ουέσκα: Φερνάντες, Λόπες, Σιόβας, Ινσούα, Γκαλάς, Γκαρσία, Φερέιρο(70′ Σέρχιο Γκόμες), Μοσκέρα, Ρίκο, Οντιβέιρος, Οκαζάκι(80′ Μιρ)

Λεβάντε: Αΐτορ, Κόκε(77′ Σον), Κλερκ, Ρούμπεν, Ρομπέρ, Ροσίνα, Βούκσεβιτς, Μάλσα(57′ Ντάνι Γκόμες), Μεγερό(77′ Ραντόγια), Ρότζερ Μάρτι(77′ Λεόν), Φρούτος(76′ Μοράλες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ