Μέσι : «Δεν φανταζόμουν πως θα σπάσω ένα ρεκόρ όπως αυτό του Πελέ»

Μέσι : «Δεν φανταζόμουν πως θα σπάσω ένα ρεκόρ όπως αυτό του Πελέ»

Ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το δικό του μήνυμα από τα social media για το απίστευτο ρεκόρ του Πελέ που έσπασε, τονίζοντας πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα κατέρριπτε ένα τόσο σπουδαίο επίτευγμα.

Ο Λιονέλ Μέσι στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιαδολίδ έκανε το 3-0 και έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα, καθώς έφτασε τα 644 τέρματα ξεπερνώντας κατά ένα τον Πελέ στα τέρματα που έχει πετύχει ένας ποδοσφαιριστής με μια ομάδα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι στην κορυφή της λίστας όλων των εποχών, καταρρίπτοντας ένα μυθικό ρεκόρ, με τον Μέσι να σπεύδει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του μετά την ολοκλήρωση του ματς και την εύκολη νίκη επί της Βαγιαδολίδ.

Πλέον, το ρεκόρ είναι στα χερια του με τον ίδιο να δείχνει τη χαρά του για το τεράστιο αυτό επίτευγμα μέσα από ένα ποστάρισμα που έκανε στους λογαριασμούς του στα social media, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έσπαγα κάποιο ρεκόρ. Πόσο μάλλον αυτό που πέτυχα, το ρεκόρ του Πελέ. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, οι συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όλοι όσοι με υποστηρίζουν. Μία αγκαλιά σε όλους!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ