Ριβάλντο : «Αν πήγαινα στη Ρεάλ θα κάναμε τρομακτικό δίδυμο με τον Ρονάλντο»!

Ριβάλντο : «Αν πήγαινα στη Ρεάλ θα κάναμε τρομακτικό δίδυμο με τον Ρονάλντο»!

Ο Ριβάλντο ανέφερε πως επειδή έπαιξε στην Μπαρτσελόνα αυτό δεν σήμαινε ότι θα απέρριπτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μίλησε και για τον Ρονάλντο.

Ριβάλντο και Ρονάλντο αναμφίβολα είχαν δημιουργήσει ένα απίστευτα ποιοτικό δίδυμο στην Εθνική Βραζιλίας! Και μαζί με τους άλλους αστέρες, Ροναλντίνιο κλπ κλπ, τρόμαζαν κυριολεκτικά κάθε αντίπαλο. Με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 σε Νότια Κορέα και Ιαπωνία.

Ο Ριβάλντο, την ίδια χρονιά, είχε δεχθεί πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τη Ρεάλ των «γκαλάκτικος», που μαζί με τον Ρονάλντο είχαν… εκτοξευτεί! Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ όμως αρνήθηκε την πρόταση τότε. Και όπως αποκαλύπτει, ο λόγος που αρνήθηκε δεν ήταν ότι έπαιζε στη μισητή και «αιώνια» αντίπαλο, Μπαρτσελόνα.

Επίσης, ο Ριβάλντο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ και στην ένωσή του εκεί με τον Ρονάλντο. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το δίδυμο που θα δημιουργούσαν (ΚΑΙ) εκεί, θα ήταν απλά τροματικό.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ριβάλντο:

«Ποτέ δε θα απέρριπτα τη Ρεάλ, επειδή έπαιξα στην Μπαρτσελόνα. Ξέρω πολύ καλά ότι αν υπέγραφα στη Ρεάλ, θα ήταν μία παρόμοια περίπτωση με του Φίγκο αλλά τελικά δε συνέβη.

Αν βρισκόμουν μαζί με το Ρονάλντο στη Ρεάλ, θα ήμασταν ένα τρομακτικό δίδυμο. Ήδη το δείξαμε όταν αγωνιστήκαμε με την Βραζιλία. Άμα είχα περισσότερο χρόνο να αναπτύξω αυτή τη χημεία μέσα σε ένα σύλλογο, θα ήμασταν θανατηφόροι. Θα τρομάζαμε τις άμυνες ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα θα παίζαμε. Το καλοκαίρι του 2002 η Ρεάλ υπέγραψε τον Ρονάλντο και ενδιαφέρθηκαν για μένα. Αν καταφέρναμε να είμαστε μαζί, θα ήταν απίθανο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ