Μέσι : Όταν όλα ξεκίνησαν κόντρα στην Αλμπαθέτε… (vids)

Μέσι : Όταν όλα ξεκίνησαν κόντρα στην Αλμπαθέτε… (vids)

Η αρχή του ιστορικού ρεκόρ έγινε απέναντι στην Αλμπαθέτε...

Χθες το βράδυ ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία. Κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ που μάλλον δεν θα καταφέρει κανένας άνθρωπος να το σπάσει παρά μόνο… εξωγήινος… Σαν τον «κοντό» δηλαδή… Ο Αργεντινός σκοράρε το 644ο γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και κατέρριψε το μυθικό ρεκόρ του Πελέ με τα περισσότερα γκολ με έναν και μόνο σύλλογο.

Ο 33χρονος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 απέναντι στη Βαγιαδολίδ και κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Ούτε εκείνος πίστευε πως θα κατάφερνε να φτάσει σε ένα τέτοιο ρεκόρ, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά την αναμέτρηση.

Για να φτάσει σε αυτό το ακατόρθωτο επίτευγμα ο Μέσι χρειάστηκε να σκοράρει γκολ με το «τσουβάλι»… Από που ξεκίνησε ωστόσο αυτό το μακρινό ταξίδι του pulga; Ήταν Πρωτομαγιά του 2005, όταν η Μπαρτσελόνα υποδεχόταν στο «Καμπ Νόου» την Αλμπαθέτε…

Ο Φρανκ Ράικαρντ πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο ένα «παιδάκι» που ήταν ωστόσο ήδη γνωστό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ροναλντίνιο τον βρήκε μόνο του με μια μαγική πάσα και ο Μέσι έγραψε το 2-0 με μια υπέροχη λόμπα, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Εκείνο το παιχνίδι έμελλε να είναι και η αρχή όλου του παραμυθιού… Από τότε ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να σκοράρει ακόμη 643 γκολ με τη «μπλαουγκράνα» φανέλα και ετοιμάζεται να διευρύνει το δικό του πλέον ρεκόρ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ