Μέσι : Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να σπάσει το νέο του ρεκόρ; (pic)

Μέσι : Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να σπάσει το νέο του ρεκόρ; (pic)

Ο Γκάρι Λίνεκερ έβαλε κάτω τα κομπιουτεράκια και ανέλυσε με μαθηματική ακρίβεια το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι! Τι πρέπει να κάνει κάποιος ποδοσφαιριστής λοιπόν για να σπάσει το μυθικό ρεκόρ του Αργεντινού;

Λίγες μόλις ώρες έχουν περάσει από το νέο μυθικό επίτευγμα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σκόραρε στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0 απέναντι στη Βαγιαδολίδ και έκανε δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ που «κυκλοφορούν» στο ποδόσφαιρο. Ο Μέσι κατάφερε να καταρρίψει το μυθικό ρεκόρ του Πελέ με τα περισσότερα γκολ μόνο με μία ομάδα, καθώς από χθες το βράδυ κατέχει την κορυφή με 644 τέρματα, αφήνοντας πίσω του τον Βραζιλιάνο με τα 643.

Ένα ρεκόρ που μοιάζει σχεδόν απίθανο να σπάσει… και μάλλον δεν θα σπάσει και ποτέ. Τουλάχιστον από άνθρωπο… Γιατί και το ρεκόρ του Πελέ εξωγήινος το έσπασε. Τι πρέπει να κάνει ωστόσο ένας μελλοντικός φιλόδοξος ποδοσφαιριστής για να καταρρίψει το μυθικό ρεκόρ του Μέσι.

Ο Γκάρι Λίνεκερ μας έλυσε την απορία. Ο Άγγλος έβαλε κάτω τα κομπιουτεράκια και υπολόγισε τα νούμερα, βρίσκοντας τα αποτελέσματα με μαθηματική ακρίβεια. Και όσο διαβάζουμε τα νούμερα του Λίνεκερ τόσο περισσότερο πειθόμαστε πως το ρεκόρ του Μέσι δεν πρόκειται να σπάσει.

Για να καταφέρει κάποιος να του πάρει το ρεκόρ, θα πρέπει να σκοράρει για τουλάχιστον 15 χρόνια από 43 γκολ τη σεζόν. Ναι, 43 γκολ ανά σεζόν για 15 χρόνια. Και όλα αυτά με μια και μόνο ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ