Χετάφε – Θέλτα 1-1

Χετάφε – Θέλτα 1-1

Η Θέλτα ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Χετάφε (1-1) για τη 15η αγωνιστική της La Liga, έμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασε τους 20 βαθμούς.

Η Θέλτα άφησε βαθμούς στο «Αλφόνσο Πέρεθ» κόντρα στη Χετάφε (1-1) για τη τη 15η αγωνιστική της La Liga, παραμένοντας όμως αήττητη στα 5 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6′ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Σουάρεθ για το 1-0, αλλά λίγο αργότερα 16′ ο ίδιος παίκτης ανέτρεψε τον Ολάθα στην περιοχή, με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι. Ο Άσπας εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 στο 16′.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Βίγκο έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Χετάφε τους 17.

ΧΕΤΑΦΕ: Γιάνιεθ, Νιόμ, Σουάρεθ, Ντζενέ, Καμπάκο, Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Κουκουρέγια, Τιμόρ (57’ Πάτρικ), Ουνάλ (57’ Μάτα), Ερνάντεθ (57’ Άνχελ)

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μουρίγιο, Αραούχο, Μάγιο, Ολάθα, Τάπια, Μπαέθα (65’ Μορ), Ντένις Σουάρεθ, Νολίτο (81’ Γιοκουσλού), Μπράις Μέντεθ, Άσπας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ