Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 2-0: Με σβηστές μηχανές

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 2-0: Με σβηστές μηχανές

Χωρίς να εντυπωσιάσει και πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο μέρος με Κασεμίρο και Μπενζεμά, η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Γρανάδα και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα.

Δυσκολεύτηκε αρκετά, αγχώθηκε μέχρι και το φινάλε, αλλά τελικά η Ρεάλ συνέχισε το νικηφόρο σερί της και έπιασε εκ νέου την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας. Με την ομάδα του Ζιντάν, ωστόσο, να έχει δύο ματς περισσότερο.

Η βασίλισσα επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα στη Μαδρίτη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Έμοιαζε κουρασμένη, δεν ήταν δημιουργική και οι φιλοξενούμενοι έγιναν αρκετές φορές απειλητικοί για την εστία των Μαδριλένων.

Λυτρωτής; Ο Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στην περιοχή στο 57′ και άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ, η οποία από εκεί και έπειτα δεν δημιούργησε κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά που βρήκε χώρους. Και όταν η Ρεάλ βρίσκει χώρους, ο Καρίμ Μπενζεμά ξέρει να τελειώνει την υπόθεση.

Ο Γάλλος με προσωπική ενέργεια και απίθανο πλασέ με το αριστερό από το ημικύκλιο της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 94′.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κασεμίρο Κρόος, Βαλβέρδε (78′ Ίσκο), Λούκας Βάσκεθ (78′ Βινίσιους), Ροδρίγο (38′ Ασένσιο), Μπενζεμά

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Ετεκί (63′ Λουίς Σουάρες), Μίγια, Φουλκιέ (73′ Κίνι), Κένεντι (63′ Σόρο), Ντουάρτε, Πουέρτας, Ερέρα, Βαγιέχο (84′ Χέρμαν Σάντσεθ), Νέβα, Σολδάδο (73′ Χόρχε Μολίνα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ