Ινιέστα : «Θα συναντηθούν ξανά Τσάβι και Μπαρτσελόνα»

Ινιέστα : «Θα συναντηθούν ξανά Τσάβι και Μπαρτσελόνα»

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι και τόνισε ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στους μπλαουγκράνα.

Την πίστη του πως, μια μέρα, ο Τσάβι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αναλαμβάνοντας τη τεχνική ηγεσία, εξέφρασε ο Αντρές Ινιέστα.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός μέσος, μιλώντας στο αθλητικό κανάλι Al Kaas, τόνισε: «Μια μέρα Τσάβι και Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν ξανά. Δεν ξέρω πότε αλλά είμαι βέβαιος ότι κάποια μέρα θα συμβεί. Ελπίζω ότι όλα θα βελτιωθούν και η σταθερότητα του συλλόγου θα ανακάμψει με τις επόμενες εκλογές, διότι τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή».

Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, νυν της Βίσελ Κόμπε, είπε, επίσης, πως «η Μπαρτσελόνα καλείται πάντα να κερδίσει τίτλους. Τα μέλη του συλλόγου θα επιλέξουν ποιον θεωρούν τον καλύτερο πρόεδρο για τον σύλλογο. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι, εύχομαι να επιστρέψουν όλα στην κανονικότητα. Αυτό θέλει κάθε παίκτης της Μπαρτσελόνα».

Ο Ινέιστα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ιαπωνία και δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από το να συνεχίζει να αγωνίζεται: «Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω και να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος στην Ιαπωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ