Ντεπορτίβο λα Κορούνια : Νέος προπονητής ο Κλάρενς Ζέεντορφ

Ντεπορτίβο λα Κορούνια : Νέος προπονητής ο Κλάρενς Ζέεντορφ

Εποχή Κλάρενς Ζέεντορφ στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους και τον 41χρονο (τρίτος κατά σειρά προπονητής της φέτος) να είναι αυτός που αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολής της παραμονής στη Primera Division.

H σεζόν για την Ντεπορτίβο λα Κορούνια ξεκίνησε με τον Πέπε Μελ (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, πέντε ήττες, είχε αντικαταστήσει τον περασμένο Φλεβάρη τον Γκάιθκα Γκαριτάνο), από τις 24 Οκτωβρίου συνεχίστηκε με τον Κριστομπάλ Παράλο (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, εννιά ήττες) και θα ολοκληρωθεί (;) με τον Κλάρενς Ζέεντορφ στην τεχνική της ηγεσία!

Ο 41χρονος πλέον Ζέεντορφ, γεννημένος στο Σουρινάμ αλλά -άλλοτε- διεθνής με την Ολλανδία, ανακοινώθηκε λοιπόν με κάθε επισημότητα από τους Γαλιθιανούς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στο πλευρό του θα είναι ο πιο στενός του συνεργάτης, Βαλέριο Φιόρι.

Άνθρωπος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Ζέεντορφ αγωνίστηκε σε Άγιαξ, Σαμπντόρια, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μίλαν και Μποταφόγκο, κατακτώντας είκοσι τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, ενώ ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Μίλαν (Γενάρης – Ιούνης 2014) και της κινεζικής Shenzhen (Ιούλιος – Δεκέμβριος 2016).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ